HİDROMİT HİDROLİK PNÖ. MAK. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

Hidromit Hidrolik

  • Hidrolik Pnömatik
  • Üyelik: 06 Şubat 2024
Firmamız, sektörde yenilik ve değişimin öncüsü olmayı hedefleyerek endüstride önemli yeri olan Hidrolik, Pnömatik, Endüstriyel Kontrol, Bağlantı Elemanları, Sızdırmazlık Elemanları, Filtrasyon, Pickling…

Firmamız, sektörde yenilik ve değişimin öncüsü olmayı hedefleyerek endüstride önemli yeri olan Hidrolik, Pnömatik, Endüstriyel Kontrol, Bağlantı Elemanları, Sızdırmazlık Elemanları, Filtrasyon, Pickling ve Flushing gibi konularda faaliyet göstermektedir.

Hidromit; sözü geçen konularda proje, mühendislik, danışmanlık, satış, servis ve eğitim hizmetleri vermektedir. Firmamız al-sat yönteminden vazgeçip daha zor bir yol olan proje ve imalat yolunu seçerek daha esnek, daha hızlı ve kalıcı çözümler üretmektedir. Böylece, mükemmellik arayışındaki yolculuğumuza hız kesmeden devam etmekteyiz.

Hidromit; hidrolik ve pnömatik sistemler konusunda ihtiyaçların belirlenmesi ile başlayarak hidrolik güç üniteleri, sıvı yağlama üniteleri, hidrolik kontrol blokları, hidrolik silindirler ve pnömatik kumanda panolarının projelendirilmesini ve imalatını yapmaktadır.

Hidromit Ailesi olarak, güvenilirlik ve sürdürülebilirlikten oluşan değerlerimiz ile modern yönetim anlayışımız, dinamik, güçlü ve deneyimli kadromuz ile teknolojiyi yakından takip ederek, ürettiğimiz mal ve hizmetlerin kalitesinde en üst noktaya ulaşmayı hedeflemekteyiz.

Hidromit; müşterilerine daha yakın olmayı ve sorunlarına onlar ile çözüm bulmayı hedeflemekte, sunulan hizmetin kalitesi ile hızlı temin konusunda da gayretlerini sürdürmektedir.

Müşteri memnuniyeti hedefiyle, Türk endüstrisine hizmet vermekten, sanayiciyi ihtiyaçlarıyla buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz.

Mükemmellik arayışındaki yolculuğumuzu hız kesmeden sürdürüyoruz.

. . .

İçerik Metal Medya tarafından üretilmiştir. Editöryal görüş, şirketin görüşüne aykırı olabilir.

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Hidromit Hidrolik Ürünleri